Úvod Nabídka Stavební pozemek pro bydlení 3258 m2, v k.ú. Motyčín, obec Kladno

Stavební pozemek pro bydlení 3258 m2, v k.ú. Motyčín, obec Kladno, Ev.č.: PP6570724 - Motyčín

Cena4 490 000 Kč

cena včetně provize a advokátních služeb, včetně provize, včetně právního servisu

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaNa šibenci, Kladno
OkresKladno
Plocha pozemku3.258 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
zobraz vybavení
KomunikaceŠtěrková
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
DSC_1002
KM2
DSC_0017
DSC_0008
DSC_0011
DSC_0007
DSC_0003
DSC_1000
DSC_0996
DSC_0012
DSC_0014
DSC_0016
DSC_0015
DSC_0013
DSC_0019
DSC_0022
KM1
Situace

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám exkluzivně nabízí ke koupi stavební pozemek (rekreační a zahrádkářské osady), a za 2 roky (stavební pozemek pro dům) o výměře 3.528 m² v katastrálním území Motyčín, obec Kladno.

Lokalita
Pozemek se nachází v klidné lokalitě obklopené zelení. Jedná se o částečně mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru, který přímo navazuje na zástavbu rodinných domů. Na pozemku se nachází starší stavba, která již neplní svojí funkci chaty a zbyly z ní pouze základy. Ze spodní strany pozemku je umístěna nevyužívaná železniční trať, která není přes zeleň vidět. Přístupová cesta k pozemku je vedena ve statusu "veřejně přístupná účelová komunikace" a navazuje na kruhový objezd ulice Na Šibenci, kde je plánována výstavba prodejny Lidl s parkovištěm.

Územní plán a inženýrské sítě
V současné době je pozemek dle platného územního plánu obce veden jako RZ - rekreační a zahrádkářské osady, s maximální zastavěností 25%. Lze zde nyní postavit rekreační objekt s touto zastavěností. Dle vyjádření pracovníka úřadu pro územní plánování obce se na tomto pozemku bude do dvou let měnit územní plán pro bydlení v rodinných domech, přičemž maximální zastavěnost zůstane na 25% z celkové plochy pozemku. Inženýrské sítě: elektřina (na hranici pozemku), obecní vodovod (na hranici pozemku). Nutné je zde vybudovat jímku pro odpadní vodu, kterou mají domy v okolí.

Dopravní dostupnost
Kladno se vyznačuje vynikající dopravní dostupností, kterou zajišťuje blízkost dálnice D6 a D7, a kvalitní železniční spojení s Prahou ( vlaková stanice Kladno-Švermov - 800 m) dalšími městy. Místní autobusové linky poskytují pohodlnou dopravu po celém městě i do okolních oblastí. Výhodou je také krátká dojezdová vzdálenost na pražské letiště Václava Havla.

Občanská vybavenost
Město Kladno nabízí širokou škálu občanské vybavenosti, včetně moderních škol, nemocnic, sportovních a kulturních zařízení. Obyvatelé mohou využívat dobře vybavená nákupní centra, restaurace a kavárny, stejně jako rozsáhlé parky a rekreační oblasti pro volnočasové aktivity. Kladno je ideálním místem pro pohodlné a kvalitní bydlení.

Pro více informací kontaktujte makléře. Večer a o víkendu nebo při aktuální nedostupnosti telefonu prosím pište email nebo SMS. Zavoláme Vám co nejdříve zpět pro domluvení podrobností. Nemovitost je ihned volná.

Lokalita

Na šibenci, Kladno
Kontaktujtenašeho makléře

Petr Procházka
Tel.: +420 777 211 511
E-mail: [email protected]

HOUSEin Agency s.r.o.
Kunětická 2534/2
Praha - Vinohrady

Petr Procházka